+31 (0)6 14 56 23 99 info@langeveldcoaching.nl

Voor het leren van een taal ga je naar de Nonnen in Vught, voor het verbeteren van je sales ga je naar de Salesherberg in Ulvenhout.

Alles in huis voor maximaal resultaat in sales!

In de Salesherberg haal je het maximale uit jouw salesteam. We doorlopen een programma waarin we samen hun verkoopaanpak van begin tot eind in kaart brengen en optimaliseren. Ze ontvangen, daar waar nodig, kennis, coaching en training om hun aanpak verder te ontwikkelen tot een solide strategie. Een strategie die bij jullie organisatie past en de persoonlijke kwaliteiten en ervaring van al jullie sales professional serieus neemt.

Daarmee maken jullie het grootste verschil en benut je talenten optimaal. Gedreven specialisten gaan met je team aan de slag en stimuleren hen om alle geboden kansen te benutten. Na hun verblijf in de schitterende Salesherberg in Ulvenhout hebben zij een stevige basis, waarmee ze als sales professional gegarandeerd succes gaan boeken.

Voor wie is de Salesherberg?

Jouw mensen zijn verantwoordelijk voor het binnenhalen, beheren, bewerken en/of uitbouwen van een klantenportefeuille. Dat lukt ze aardig, maar je weet gewoon dat er méér in zit dan ze er nu uit halen. Niet door nóg harder te werken of nóg een workshop te volgen, maar door inzicht te krijgen in eigen handelen en kwaliteiten. De vakgebieden, die zij vinden bij de Salesherberg, omvatten het gehele salesproces, zoals présales, prospecting, new business sales en active accountmanagement.

Waar staat de Salesherberg voor?

Het doel van de Salesherberg is je medewerkers een bijzondere omgeving te bieden, waarbij zij loskomen uit hun dagelijkse patronen en sneller experimenteren met nieuw gedrag. Door een op jullie gericht intensief programma beheersen zij nieuw gedrag, voordat ze terugkeren in de praktijk.

Voor het leren van een taal ga je naar de Nonnen in Vught, voor het verbeteren van je sales ga je naar de Salesherberg in Ulvenhout.

Vanuit ieders persoonlijke karakterstructuur en overtuigingen halen wij het maximaal commercieel haalbare uit jouw mensen. Zij staan als individu met al hun kwaliteiten voorop en de Salesherberg ondersteunt hen concreet in een verbeterde aanpak en uitvoering.

Waarom kies jij de Salesherberg?

  • Een maatwerk programma wordt op basis van intakes zo ingericht, dat medewerkers specifiek nieuw gedrag volledig eigen maken.
  • Een incompany- of open training; Elke groep heeft dezelfde achtergrond, waardoor niveau en omstandigheden goed op elkaar aansluiten.
  • Afhankelijk van jullie focus en behoefte werken we met trainers en coaches, die op een specifiek vlak hun sporen verdiend hebben.
  • Door volledig uit de dagelijkse routine gehaald te worden, komen zij echt los van hun vaste patronen.
  • Ze gaan buiten de comfortzone. Zeker! Maar in een veilige setting waar ze alleen maar sterker van worden.
  • Door de groepen klein te houden (8 deelnemers), zorgen we voor een actief, gepersonaliseerd programma en een persoonlijk actieplan.
  • De Salesherbergier en zijn team staan garant voor inspiratie en plezier, afgestemd op de persoonlijke kwaliteiten van ieder teamlid.
  • De Salesherberg werkt met de beste sales methodieken uit binnen- en buitenland en kan volledig aansluiten op de methodiek die jullie je eigen hebben gemaakt.
  • Aan het einde van onze samenwerking vindt een evaluatie plaats op persoonlijke ontwikkeling en resultaat, waarin je successen zichtbaar worden.

Onze aanpak:

work hard, play hard

Echt resultaat vraagt echte inspanning. Mensen die een traject in de Salesherberg starten, zijn bereid intensief te werken aan het verbeteren van saleskwaliteiten. Zij gaat ervaren wat het betekent om mensen vanuit de eigen identiteit en overtuiging te benaderen.

Uiteraard staat de Salesherberg ook voor het verwennen van haar gasten. Iedereen wordt op een bijzondere manier ontvangen, culinair verwend en beleeft gastvrijheid op een unieke locatie, met een comfortabele privé slaap- en badkamer.

Kortom: een ontdekking van jullie commerciële kracht die je niet snel vergeten zal worden en nooit meer wordt verleerd!

De Salesherbergier en zijn team

Peter-Paul Langeveld is de Salesherbergier. Hij is jullie gastheer en hoofdtrainer gedurende een verblijf in De Salesherberg. Peter-Paul heeft een trackrecord in sales van meer dan 22 jaar, waarvan 14 jaar als commercieel trainer en coach.

De Salesherberg is ontstaan uit Peter-Paul zijn eigen kernkwaliteiten, passie en vakmanschap. Tijdens een talentenspel ontdekte Peter-Paul dat het zijn grootste talent en passie is om “herbergier” te zijn. Dat is een way of life die hij perfect in verbinding brengt met hoe je op een goede manier met klanten omgaat.

Peter-Paul gelooft in kernkwaliteiten. Hij kijkt naar de kracht van het individu en zet zijn eigen kracht in als trainer van verkoopvaardigheden en -methodieken. Voor aanvullende kwaliteiten maakt hij gebruik van specialisten op het gebied van creativiteit, leadgeneratie, personal branding, commercieel schrijven, presenteren en management.

Benieuwd naar ons programma?

Lees onze brochure van het programma, waarin de gehele verkoopcyclus doorlopen wordt.

Sales maatwerk nodig?

Vraag hier informatie aan over maatwerk incompany trainingen in de Salesherberg.

Zoek je sales coaching?

Vraag hier informatie aan als je met een (management) team begeleid wilt worden in de Salesherberg.

Benieuwd naar ons programma?

Lees onze brochure van het programma, waarin de gehele verkoopcyclus doorlopen wordt.

Sales maatwerk nodig?

Vraag hier informatie aan over maatwerk incompany trainingen in de Salesherberg.

Zoek je sales coaching?

Vraag hier informatie aan als je met een (management) team begeleid wilt worden in de Salesherberg.

Contact

Peter-Paul Langeveld

Anneville-laan 92
4851CD Ulvenhout

www.langeveldcoaching.com