+31 (0)6 14 56 23 99 info@langeveldcoaching.nl

Klanttevredenheid en klantbeleving is ons hoogste doel als managed services team binnen VCD Infra Solutions. Om dat te kunnen realiseren zijn twee zaken belangrijk: het zorgen voor de juiste kennis, processen en tooling zodat iedereen zijn werk goed en efficiënt kan uitvoeren én het zorgen voor klantgericht denken en handelen. De afgelopen jaren hebben we veel tijd en energie gestoken in de kennis, de tooling en de processen maar heeft het doorontwikkelen van het klantgericht denken en handelen te weinig aandacht gekregen. Voor 2016 heeft juist die doorontwikkeling een prominente plek gekregen in ons jaarplan. De VCD HealthCare divisie had een programma gedraaid met Peter-Paul die positief gewaardeerd werd. Het contact was dus snel gelegd. Middels een aantal gesprekken met Peter-Paul hebben we samen het voor VCD IS passend programma “I own your call” opgesteld. Dat hebben we middels goede inhoudelijke discussies kunnen doen die de kwaliteit van het programma ten goede zijn gekomen en ervoor gezorgd hebben dat het ‘ons’ programma is geworden. Zowel het opstellen van het programma als het uitvoeren daarvan is zeer goed verlopen. De combinatie van trainen van het team en het coachen van de teamleiders (die daardoor het team ook weer beter konden coachen) was een goede aanvulling op het programma.

Het plezierige aan werken met Peter-Paul is dat je weet wat je aan hem hebt. Daar bestaat geen misverstand over! Hij is gedreven (soms wat eigenwijs) om de beste resultaten te bereiken. Zijn enthousiasme en bevlogenheid stimuleert iedereen. Met zijn energie komt iedereen in beweging.

Het programma heeft in 2016 geleid tot een aantoonbare stijging van de klanttevredenheid. Klanttevredenheid en klantbeleving zijn begrippen geworden binnen het team waar we de komende jaren nog veel aandacht aan zullen blijven geven om deze nog verder te optimaliseren. Wat mij betreft ondersteunt Peter-Paul ons hier ook in de komende periode in.

Ton Baeten, Managed Services VCD Infra Solutions